In samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Gerontologie: Kennisnetwerk Ouder Worden en Samenleving wordt op 01-11-2019 het 15e Nationaal Gerontologiecongres georganiseerd.

SAMEN WORDEN WE OUDER

Op vrijdag 1 november 2019 wordt voor de 15e keer het Nationaal Gerontologiecongres georganiseerd. Het 2-jaarlijkse Nationaal Gerontologiecongres is dé ontmoetingsplek voor iedereen die veroudering en de gezondheid en het welzijn van ouderen belangrijk vindt. U bent van harte uitgenodigd op het congres.

U kunt een boeiend programma verwachten met als thema ‘Samen worden we ouder’. We worden ouder dan ooit. Hoe doen we dat eigenlijk, samen goed ouder worden? We hebben elkaar nodig, we beïnvloeden elkaar, we wedijveren, we zorgen voor elkaar. Het leven doen we samen: jong en oud, met en zonder groot sociaal netwerk, met en zonder gezondheidsbeperkingen, rijk en arm, met verschillende nationaliteiten, wonend op het platteland of in de stad, nationaal en mondiaal.

Laat u op 1 november inspireren en informeren over de laatste inzichten in deze en vele andere onderwerpen. U kunt deelnemen aan wetenschappelijke lezingen en praktijkgerichte workshops, van gedachten wisselen met professionals die een poster over hun project presenteren, experts ontmoeten, netwerken, en nog veel meer.

meer informatie kunt u vinden op https://www.gerontologiecongres.nl/