NWO Life is een uniek jaarlijks wetenschappelijk congres dat NWO organiseert voor alle levenswetenschappers binnen Nederland. In de volle breedte en op alle schaalniveaus: van femtometer tot kilometer, van cel tot planeet. NWO Life is bedoeld om senior en junior onderzoekers uit alle disciplines van het brede spectrum dat de Nederlandse levenswetenschappen omvat, te verbinden, te inspireren, grenzen te verkennen en te discussiëren over nieuwe en gewenste ontwikkelingen in het veld.

NWO Life 2022 wordt gehouden op 24 en 25 mei 2022. We hopen een fysiek congres te kunnen organiseren, in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. De voertaal van het congres is Engels.

NIEUWSBERICHT:

NWO Life2022: aankondiging van sprekers

NWO Life is een uniek jaarlijks congres dat de levenswetenschappen in Nederland in de volle breedte en op alle schaalniveaus bestrijkt. Van femtometer tot kilometer, van cel tot planeet. NWO Life staat voor kwalitatief hoogwaardige wetenschap, inspiratie, discussie, exploratie, verbinding, netwerkvorming en kennisbenutting. NWO Life2022 vindt plaats op 24 en 25 mei 2022 met als thema ‘Resilience’. Ines Thiele en Marten Scheffer zijn keynote sprekers. De volgende gerenommeerde sprekers hebben ook bevestigd: Laura van Niftrik, Tom Oliver, Martin Steinegger, Kirsten ten Tusscher, Maria Yazdanbakhsh, Lude Franke, Luke O’Neill en Jill Farrant. Op de website kun je je aanmelden voor de NWO Life nieuwsbrief en vind je meer informatie over het programma.